ترفندهایی که موجب جستجوی بهتر در گوگل میشوند


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 27 فروردين 1395
بازدید : 174
نویسنده : فائزه

ترفندهایی که موجب جستجوی بهتر در گوگل میشوند

 با این ترفند ها شما میتوانید یک جستجوی سالم و مفیدی را در سایت متورجستجوی قوی با نام گوگل داشته باشید.برای این کار شما میبایست این مقاله را خوانده و در حال جستجوی خود به این نکات توجه داشته باشید. امیدوارم که یک جستجوی خوب و کامل داشته باشید. یک پیش درآمد: معنى گوگل 
گوگل بر گرفته شده از كلمه Googlo كه به معنى "يك عدد يك و صد صفر جلوى آن" است كه توسط ميلتون سيروتا پسر خواهذر ادوارد كاسنر رياضيدان آمريكايى اختراع شده است. اين موضوع كه "يك عدد يك و صد صفر جلوى آن" در واقع نوعى شعار و در واقع مقصود موضوع است. بدين معنى كه گوگل قصد دارد تا سرويس ها، اهداف و اطلاع رسانى و اطلاعات خود را تا آن مقدار در وب در جهان گسترش دهد.

كشف كنيد كه چه كسانى به شما لينك هستند 
بعضى كلمات، وقتى با يك دونقطه دنبال شوند، يك معناى ويژه اى را براى گوگل خواهند داشت. يكى از ىشترين كلمات براى گوگل عملگر :link است. پرسش link: به شما مقصد URL را نشان ميدهد. براى مثال، link:www.google.com به شما تمام صفحاتى را كه به گوگل لينك هستند را نشان ميدهد. شما در مقابل اين عملگر فقط ميتوانيد آدرس اينترنتى بنويسيد نه موضوع جستجوى خود را

راهنمائى های كلى 
از زمانى كه گوگل فقط صفحات وبى را كه حاوى تمام كلمات موضوع شماست را برميگردند، تصحيح يا محدود كردن جستجو شما خيلى ساده است، چرا كه شما كافيست تا كلمات بيشترى را در مورد موضوع خود به جستجوى قبلى خود اضافه كنيد. با اضافه كردن كلمات بيشتر، نتيجه شما شامل زير مجموعه صحيحتر و دقيقتر خواهد بود.

منع کردن واژه ها 
شما ميتوانيد تا كلمه اى را از جستجوى خود با گذاشتن علامت منفى ("-") در جلوى آن محروم كنيد. (مطمين شويد كه يك فاصله قبل از علامت منفى بدهيد.)

جسـتجوهاى عبارتى 
در گوگل ميتوانيد تا با اضافه كردن علامت نقل قول، عبارتها / اصطلاحات را نيز جستجو كنيد. كلمان ميبايست داخل علامت نقل قول دوبل ("مانند اين!") باشند (مگر اينكه كلمات ويژه يا تركيبى باشند كه "+" لازم داشته باشند )

محدود به Domain 
بعضى از كلمات به همراه يك دونقطه برا گوگل معناى بخصوصى را دارند. يكى از اين كلمات عملگر site: است. اين كلمه به همرا آدرس دامين در جلوى آن باعث ميشود تا جستجوى شما فقط در دامين يا سايت معين شده باشد. 

با دسته بندی جستجو کن 
فهرست راهنمای گوگل (در directory.google.com) راه آسانی را برای جستجو فراهم می کند. برای مثال اگر شما دارﻴﺪ برای «سمند» جستجو می ﮐنید، شما می توانید با جستجو در دسته ادبیات> شاهنامه، فقط صفحه های مربوط به «سمند» را پیدا ﮐﻨﻴﺪ و صفحه های مربوط به خودرو سمند و یا هر معنی دﻴﮕﺭ سمند را نشان نمی دهد. 
پژوهش در دسته مورد علاقه، به شما اجازه می دهد که نتیجه پژوهش را به صفحه های مناسب خود محدود کنید. 

جستجو پيشرفته 
گاهی وقتها شما می تواﻧﻴﺪ با اضافه کردن واژه های ﺒﻴﺸﺘﺮ به واژه مورد پژوهش، نتیجه جستجو را محدودتر ﮐﻨﻴﺪ تا آن ﭼﻴﺰی را که می خواستید بگیرید ولی گوگل ترفندهای مختلفی را برای جستجو دارد که به شما اجازه می دهد:
پژوهش را به صفحه های ساﻴت داده شده ای محدود کن. 
صفحه هائی که از ساﻴت مشخصی هستند را منع کن. 
جستجو را به صفحه هائی که در زبان مشخصی هستند محدود کن 
همه صفحه هائی که به صفحه وب داده شده وصل هستند را ﭙﻴدا کن 
صفحه های وبی که به صفحه وب داده شده مربوط هستند را ﭙﻴدا کن 
صفحه جستجو ﭙﻴشرفته گوگل، اعمال کردن خواص متعدد را به پژوهشتان را آسانتر می کند.

معرفی سايت به موتور جست و جوی گوگل

موتورهای جست و جوی زيادی وجود داره که مهمترين اونا : Google , Yahoo! , Altavista , MSN , Lycos , .... که از نظر کار تخصصی و تجربه گوگل حرف اول رو ميزنه و چون موتور جست و جوی ياهو هم شباهتهايی به گوگل در نتايج به دست اومده داره پس با معرفی کردن سايت به گوگل عملا ْاين کار رو برای ياهو هم انجام داديم. حالا بريم سر اصل مطلب. ميتونيد از اينجا سايت خودتون رو به گوگل معرفی کنيد. دقت کنيد که برای اين کار در کادر اول بايد آدرس وب سايت خودتون و در کادر پايينی کلمات کليدی و مرتبط با عنوان و مطالب اون رو وارد کنيد و در آخر هم دکمه پايينی رو بزنيد.تموم شد. حالا گوگل خودش ميره سايت شما رو جست و جو و آناليز ميکنه و در صورتی که مورد قبول واقع شد رتبه ای به سايت ميده که اون هم به عنوان سايت و مطالب کليدی سايت و عوامل ديگه بستگی داره




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فائزه98 و آدرس faeze98.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com